SOM-seminariet 13 april

Välkomna till SOM-institutets jubileumsseminarium den 13 april i Göteborg! Då presenterar vi de tolv första analyserna av data från höstens SOM-undersökningar (se program nedan eller här). Presentationerna handlar om allt från vargjaktsopinion och monarkins ställning till svenska folkets syn på alkohol och korruption. Du anmäler dig så här!

5 kommentarer på “SOM-seminariet 13 april

  1. ABF har numera ABF live och ABF play där man har möjlighet att se föredrag live via webben respektive efteråt….Det borde inte vara omöjligt att spela in detta seminarium på video. Dessutom borde kunskapskanalen ha intresse av att visa det…Utbildning är viktigt och idag kan många fler ha möjlighet att få bra föreläsare via webben… Det borde universiteten utnyttja i framtiden även om det skulle drabba mediokra lärare och föreläsare hårt…

    Gilla

  2. Tack Henrik! Talar inte Svt om i förväg om de vill spela in? När vet ni hur Svt gör?Dessvärre har ju Svt fått mindre pengar till sådana aktiviteter nu…Tack på förhand och tack för en intressant sida…Vad tror du om omvalet i Västra Götaland? Sven F

    Gilla

  3. Tack… Har faktiskt skickat mail till dom också… Fast det är knappast därför dom spelar in… Antar att ni tog kontakt med dom också? Tack i alla fall… Sven F

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s