SOM-seminariet 24 april

På SOM-seminariet den 24 april presenterar vi stolt de första analyserna av de senaste nationella och regionala SOM-undersökningarna. Vi lägger ytterligare en mätpunkt till våra tjugofemåriga tidsserier över utvecklingen av (S)amhälle, (O)pinion, (M)edier i Sverige. Jämförelsemöjligheterna erbjuder ovärderliga perspektiv på den pågående opinionsutvecklingen: Hur mår Sverige? Och vart är Sverige på väg?

Några av landets främsta medie- och opinionsforskare beskriver trender och mönster i svenska folkets nyhetskonsumtion, medieanvändning, samhällsoro, förtroende för samhällsinstitutioner, viktiga samhällsfrågor, inställning till EU, skatter och vinster i välfärden och stöd för regeringen, partierna och partiledarna.

Medverkande den här gången är bland andra Henrik Ekengren Oscarsson, Lennart Weibull, Sören Holmberg, Annika Bergström, Gissur Erlingsson, Maria Oskarson, Ingela Wadbring, LInda Berg och Jonas Ohlsson.

Antalet platser är begränsade. Anmäl dig före den 17 april. Läs mer här.


2 kommentarer på “SOM-seminariet 24 april

  1. Spelar kunskapskanalen in det? Eller spelar ni in det själva och lägger ut det på Webben? Alla bor ju inte i Göteborg…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s