Resultat av valtipset inför Europaparlamentsvalet

Hej!
Tack alla som tippade valresultatet i det kommande Europaparlamentsvalet den 25 maj. Nedan ser ni en kort sammanställning av hur ni tippade. Mina bloggläsare — som för övrigt inte är representativa för någonting alls — tippar att det blir något högre valdeltagande än sist, att såväl Centerpartiet som Kristdemokraterna klarar fyraprocentspärren och att Sverigedemokraterna tar mandat.

Totalt var det närmare 200 av mina bloggläsare som lämnade in ett valtips. Tack igen! Efter valet den 25:e maj får vi se vem vinnaren blir. Den som kommer närmast valresultatet (mätt som summerade avvikelser i procentenheter) vinner. Hamnar man på lika avstånd från valresultatet gäller valdeltagandet som utslagsfråga. Lika även då, ja då gäller det tidigast inlämnade tipset. Håll utkik!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s