Hjälp mig valvaka i P1

Jag skall medverka i två långa sändningar i samband med EUP-valet: Valvakan i P1 på valkvällen den 7 juni och i P1 Morgon på måndagsmorgonen.

Har du tips eller iakttagelser som kan ge lite extra dimension till bevakningen av valet under valkvällen eller de första eftervalsanalyserna är du varmt välkommen att kontakta mig via e-post: henrik.oscarsson@pol.gu.se

2 kommentarer på “Hjälp mig valvaka i P1

  1. Valkampanjen kom igång sent i Sverige (ingen nyhet), men verkar ha tagit fart betydligt tidigare i andra länder. Jag var på besök i Tyskland under första helgen i maj, och då var det fullt av valaffischer på gator och torg. Det kan ju vara relevant om Tyskland visar sig ha ett betydligt högre valdeltagande än Sverige.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s