Det nya opinionsklimatet

Missa inte att anmäla dig till SOM-institutets vårseminarium ”Det nya opinionsklimatet” i Göteborg den 13 april. Då presenteras de första spännande analyserna av data från höstens SOM-undersökningar.

Medverkande forskare (preliminärt):Annika Bergström, Sören Holmberg, Lennart Nilsson, Åsa Nilsson, Henrik Oscarsson, Ingela Wadbring och Lennart Weibull.

Anmälan och upplysningar:
Anmälan e-postas till ulrika.hedman@som.gu.se tfn 031 786 6134. Glöm inte att uppge faktureringsadress! Skriftlig bekräftelse, tillsammans med program och faktura för deltagaravgiften, kommer att skickas ut efter inkommen anmälan. Sista anmälningsdag är 25 mars, 2011. Anmälan är bindande.

5 kommentarer på “Det nya opinionsklimatet

  1. Kan ni inte be kunskapskanalen att sända seminariet? SVT borde kunna spela in ett seminarium även om det är utanför stockholm? Det är ju dessutom mycket intressant o något Svt borde göra…

    Gilla

  2. Att skaffa en videokamera och spela in seminariet är ju inte heller en jätteinvestering… För alla som inte bor i Göteborg så kostar ju seminariet mycket pengar… Resa, semester samt seminarieavgiften som sannolikt är den lägsta kostnaden… Fast Svt borde sända detta. Hör av er till kunskapskanalen så fixar dom säkert det… Snälla!Pleeeeeeeeeeeeeease!:-)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s