Gå med i M-panelen redan idag!

I samband med omvalet till Västra Götaland genomför Göteborgs universitet en nätbaserad kampanjpanelundersökning. Vi tar tillfället i akt att nyrekrytera till vår stående M-panel (Medborgarpanel). Panelen är en självrekryterad s k accesspanel och används framförallt för att utveckla nya frågeinstrument, för att mycket snabbt kunna ställa frågor om det händer något spännande och för att följa förändringar av opinioner över tid. Omkring 9 000 personer får regelbundet svara på frågor kring samhälle, medier, politik och demokrati. En stor mängd frågor är i form av s k öppna frågor som deltagarna i allmänhet tycker är spännande och intressanta att svara på. Eftersom antalet forskare som knyts till vårt nystartade opinionslaboratorium blir allt fler behöver också M-panelen växa.

Länken till vår rekryteringsenkät hittar du här: https://websurvey.textalk.se/start.php?ID=44370 

Sprid gärna länken och hjälp oss rekrytera till vår panel. M-panelen blir ett allt viktigare verktyg för att utveckla svensk forskning kring opinion och demokrati. Läs mer om Göteborgs universitets satsning på styrkeområdet Opinion och Demokrati här: www.mod.gu.se

En kommentar på “Gå med i M-panelen redan idag!

  1. Om man redan har anmält sig tidigare, och besvarat webbenkäter, så förmodar jag att ni sparar e-postadressen så att man inte behöver anmäla sig igen. Eller?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s